02146076082
بازگشت به لیست مقالات » | ﺳﻪشنبه 17 اسفند 1400 در ساعت 15 : 58 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

سختی گیر رزینی  جهت چیلر

یکی از استفاده های سختی گیر رزینی که کاربرد زیادی در صنعت دارد استفاده از سختی گیر رزینی جهت چیلر می باشد. که به دلیل گردش آب درون چیلر و هوا سازها آب دچار سختی بالایی می شود که استفاده از رزین های تبادل کننده یونی از نیاز های اساسی در طول عمر بالا و کاربرد فراوانی در راند مان بالاتر چیلر و هوا سازها دارد.

رسوب گیری آب

برای راندمان بالاتر چیلر و هوا ساز استفاده از آب نرم در ورودی سیستم از نکات مهم می باشد. و در مرحله بعد که آب در گردش بین چیلر و قسمت خنک کن دستگاه آب دچار سختی میشود که آب در گردش در لوله ها و بخشی از آن هنگام تماس با هوای آزاد دچار سختی می شود که اصولی تر این می باشد که آب در گردش پس از خنک شدن می بایست دوباره از دستگاه سختی گیر رزینی عبور کند تا تمامی یون های کاتیون جذب رزین گردند تا دوباره آب نرم به سیستم گردش باز گردد. یکی از نکاتی که در راه اندازی سختی گیر برای چیلر می بایست در نظرگرفته شود رعایت تمامی نکات شستشوی رزین و از بین بردن و شستشوی کامل رزین پس از مکش نمک و شستشوی رزین می باشد که می بایست مورد توجه قرار گیرد که ورود نمک به آب در حال گردش باعث بالا رفتن tds آب و ایجاد رسوب درون سیستم چیلر می گردد. و نه تنها کاربردی در پایین آوردن سختی ندارد بلکه باعث پایین آمدن راند مان سیستم چیلر و هوا ساز ها میگردد.

شرکت اطلس آب سازنده انواع سختی گیر رزینی همواره یکی از شرکت های پیشرو  در ساخت سختی گیر های رزینی برای سیستم های برج خنک کن و چیلر پس از دریافت نمونه آب ورودی و آب در گردش سیستم های سرمایشی و گرمایشی اقدام به طراحی انواع سختی گیر رزینی می نماید که این نوع سختی گیرها در دو نوع دستی و اتوماتیک بنا به درخواست خریداران بنابه درخواست تولید و نصب می کند. تفاوت سختی گیر های نیمه اتو ماتیک با تمام اتومات اصولا" در شیر های سلوولو و شیر اتوماتیک می باشد. که این دو نوع سختی گیر ها را متفاوت از هم می کنند.

رزین مورد استفاده در سختی گیر رزینی برای سیستم های گرمایش و سرمایشی اصولا" رزین های تبادل کننده یونی از نوع رزین های کاتیونی می باشد.

9 / 10
از 11 کاربر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :